![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#گذرنامه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای وارد شدن به کانادا حداقل گذرنامه چقد باید اعتبار داشته باشه؟
2021-09-02 13:06:00 #Canada [گذرنامه] ویزا
برای ساپورتر فقط سند خونه و.. بذاریم کافیه یااینکه پاسپورتشون هم لازمه؟؟؟ همسرم فامیلیش در گذرنامه با فامیلی پدرشون u اختلاف داره???ایراد میگرند؟؟ میخوام سندها روترجمه کنه ، کسی میدونه چطور میشه این مشکلو هندل کرد؟
2021-09-08 04:21:00 #Canada [گذرنامه] ویزا
، ی که کانادا تشریف دارند به چه صورت میشود درخواست گذرنامه جدید کرد در صورتی که به انقضای آن نزدیک شود؟ طبق قوانین ایران ، سرباز هستم
2021-09-16 12:16:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
من میخام اداره گذرنامه ستار خان باطل کنم پاسپورتمو و مجددا برام صادر کنند کسی تجربه ای داره؟ من هرچی تماس میگیرم کسی جواب نمیده
2021-09-18 02:13:00 #Canada [گذرنامه] ویزا
من امروز رفتم مرکز گذرنامه ستار خان متاسفانه فعلا هیچ همکاری نمیکنند بخاطر اربعین و گفتن درخواست بنویس بره کمیسیون برای بررسی و ۱۵ روز کاریه دیگه بیا بنظرتون اگر کارهامو با همین پاسپورت انجام بدم و بعدا تعویض کنم به مشکل میخورم؟
2021-09-19 11:29:00 #Canada [گذرنامه] ویزا
من با پاسپورت قبلیم تمکن گرفتم و با پاس جدیدم سابمیت کردم و بایو رفتم مشکلی برای من پیش نمیاد؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر.
2021-09-03 17:07:00 #Canada
روزبخیر اگر کسی الان شاغل باشه و مرخصی بدون حقوق بگیره ، بهتر هست توی استادی پلن بنویسه که موقع برگشت همین کارو ارتقا میگیره و ادامه میده و یا بنویسه یک شرکت در زمینه تحصیلم در کانادا ، میخوام توی ایران تاسیس کنم ؟ اگر هر ۲تا رو عنوان کنه که بگه هم کار قبلیم و هم تاسیس شرکت ، نکته منفی هست ؟؟
2021-09-12 06:26:00 #Canada
در مورد سفرهای خارجی که تو 5 سال اخیر انجام دادیم من پاس قبلی مو ندارم میشه تاریخ ها رو حدودی بنویسم؟
2021-09-11 02:58:00 #Canada
زمانی که مدارک رو برای ویزا میفرستیم ایا فیش حقوقی هم باید بفرستیم؟ من الان نمیتونم از شرکت فعلی نامه گواهی اشتغال بکار بگیرم چون باید داخلش بنویسم برای کجا میخوام میخوام بدونم اگر من جایی که پارت تایم میرم رو بعنوان شغل فول تایم معرفی کنم و اصلا نگم اینجا(محل کار فول تایمم) هستم مشکلی پیش میاد چون اونجا(محل کار پارت تایمم) فیش حقوقی ندارم و فقط جایی که فول تایم هستم فیش حقوقی برام صادرمیشه
2021-09-11 10:59:00 #Canada